Přidat odpověď
Samozřejmě, že nešlo o jednu nezaplacenou splátku, to byl jen příklad. Ale tahle jedna nezaplacená splátka se rozjela a nešla mi zastavit.
Prostě jsme jako manželé měli nějakou domácnost, nějaké půjčky, nějaké kontokorenty na účtech, nějaké kreditky, nic co by nešlo zvládat. o a pak přišel zvrat, rozchod, rozvod a vypadla jedna kostička a už to jelo... Spadlo to jak domeček z karet. nepovede se ti včas zaplatit splátka KK, pak nestihneš včas pokrýt kontokorent na účtu, pak nezaplatíš včs telefon, naskáčí upomínky, penále a už se vezeš, vytloukáš klín klínem, rozprodáš zlato, stříbro, a na závěr ti dojde, že než aby ti domu naběhl exekutor, půjdeš dobrovolně do insolvence.
Kdo mě zná, najde si mne v insolvenčním rejstříku a tam jsem finančně svlečená donaha....
Jo a mám před sebou ještě 18 měsíců insolvence a mám splaceno skoro 70% ze závazků... takže ne pouhých 30% a odchod...
A přítel s exekucí... Ano, vrána k vráně sedá... Kdo nás zná osobně, tak ví, že oba poctivě pracujeme a svým závazkům se nevyhýbáme. Zejména muž by se mohl válet někde na vrátnici za pár šupů a ne makat a odvádět 2/3 platu na exekuci. Jenže prostě to nám ani jednomu nějak nesedí.
Předchozí