Já jsem takovej blbec taky. Za poslední rok, co mám mimino, jsem jela přes noc snad jen asi sedmkrát. Předtím to ale bylo pořád. Kolikrát jedu i ve svátky a někdy musím jet i s chůvou a s dětma a platit jim hotel. Do toho jezdím na otočku po ČR, což mi nabourává ranní zavážení dětí a odpolední vyzvedávání nejmenší a k tomu jsou teď v prosinci věčně povinné vánoční večírky. Beru to jako běžnou součást práce, ale musím říct, že mě za to aspoň skvěle platí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.