Jo byla bych šťastná. Realizovala bych se snadno: ráda vařím, ráda vyrábím, rád hraji a zpívám, ráda cvičím jogu. Máme dům a zahradu - konečně bch na to měla čas. Bydlíme s rodiči, takže bych měla čas i na ně (ranní kafíčka v 8:30 byly fajn). Byla jsem doma několik let (mezi dětmi) a pak i rok mezi dvěma zaměstnaneckými poměry, když druhorozená byla ve 2.třídě. Mám nabídku zůstat doma, až si syn začne víc vydělávat. Taže tak za dva roky. Teoreticky bych mohla i teď, ale dost bychom si snížili životní úroveň. Přece jen ráda cestuji a to nás stojí peníze. Práce by mi rozhodně nechyběla. 2 - 3 roky určitě, pak by se vidělo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.