Meli jsme tenhle model doma mnoho let a bylo to fajn. Doma bylo prijemne, uklizeno, zadnej stres kolem deti, do skoly byly pripraveny a vsechno mely vcas, nebyli jsme vecne v poklusu abysme stihali, ja dobre naladena. Manzel nemusel nic kolem domacnosti a deti zarizovat. Ja vypadala o deset let mladsi nez moje vrstevnice (dneska vypadam o deset let starsi) a mela o dvacet kilo min.
S tim ze bych mela jit do prace prisel manzel pac mu prislo ze nic nedelam. No tak jsem sla. Najednou ma na krku spoustu prace v domacnosti navic a zarizovani a uz z nej ve slaby chvilce vypadlo ze to byla chyba ale uz to nejde vratit, s praci se mi seknout nechce. Nejvic trpej deti pac na ne fakt nemame cas.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.