| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Klíčovou dírkou - Umění včas se vzdálit

Ahoj Renčo,koukám,že si asi stejná jako já v tom o čem tu píšeš.Když šla do školky první dcera,prožívala sem to samé a nyní nastoupila do školky i ta druhá(ale jen na 5 dní v měsíci)a prožívám to znova.A ještě k tomu když bulí,že tam nebudu s ní a nebudu vědět co dělá,ale má hodný učitelky.Nevim jak ostatní,ale já na tom druhým sem závislá stejně jako na tom prvním dítěti ,ale starší dceři bude 12 a začíná mít jiný zájmy než mi jen sedět za zadkem,takže mám na mladší víc času skoro jako kdybych měla jen jedno,tím ale nechci říct,že druhou dceru nějak zanedbávám či ostrkuju,to ne,jen už je víc samostatná.Taky sem myslela,že budu mít jen jedno a měla sem strach,jestli to druhé budu mít stejně ráda,ale byly to jen hloupé obavy a určitě nemusíš mít strach mít druhý a už vím,že bych milovala stejně i třetí,ale stačí mi dvě.Já sem na dětech příliš závislá,moc dobře vím,že to taky neni dobře,ale je to silnější než já,vždy si řeknu,že nebudu taková měkota,ale nevydržím a podlehnu(ještě že můj muž neni stejný,jinak by nám děti zvlčily).Jitka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.