| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Asi nebyla, tedy jako fulltime žena v domácnosti. Mám ráda svou práci - obsahově, nedělám ji jen kvůli penězům, ale i pro pocit užitečnosti pro okolí, pro osobní vybití tvůrčích pudů a potřeby poučovat okolí ´:-) Takže pouhé peníze by mi ji nenahradily.

Ale zároveň jsem ráda, že mám zkrácený úvazek a tak můžu být zároveň i hausfrau na půlúvazek, tj. trávit dostatek času s dětmi a i tak nějak víc udržovat domácnost, dobře vařit, vyhrát si s výrobou dekorací, starat se o zahradu a dělat i nějaké své věci (v čemž mě tedy zatím dost limitují děti, jelikož čas sama bez dětí skoro vůbec nemám, ale to se zlepší, až mladší ještě poporoste). Jsem ráda, že nedobíháme domů všichni až večer s jazykem na vestě, utahaní z věcí mimo domov tak, že doma už na nic moc nezbudou síly.

Ovšem v žádném případě mě muž nepožádal (natož stylem popsaným v úvodním příspěvku), abych takhle zůstala napůl doma - vyplynulo to ze vzájemné debaty nad tím, jak děti nenechat zavřené v institucích od nevidím do nevidím. Kdyby mě muž doma chtěl pro zajištění svého osobního domácího servisu, tak to by mě teda namíchl - a zřejmě bych mu navrhla, ať servisuje on:-) Koneckonců, bylo by to i finančně výhodnější a navíc já jsem ta ambicióznější z nás dvou~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.