Potřebuji doložit nějaké potvrzení o tom,že už nevykonávám DPP. V té firmě,kde jsem na DPP pracovala říkají,že mi to tedy napíší jako Výpověd z DPP k určitému dni,ale mě se to nezdá, nemělo by to být Potvrzení o ukončení DPP k tomu a tomu datu?Nebo tak nějak?
Potřebuji to doložit na pracák, kde mají moji smlouvu o DPP evidovanou a je na ni napsáno,že končí až 31.12.017 a tak mě kvůli tomu nemohou prý zaregistrovat.Potřebuji zde být jen určitou dobu,než si vyřídím formality k výjezdu za prací do zahraničí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.