| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty v rodině, co já mám na mysli je zahradník i uklízečka. Opravdu jsem to nemyslela tak, že by manželka měla doma šůrovat podlahy a jen uklízet barák. takovou krávu velkou by se nechtělo uklízet ani mě...
Já jinak jsem s tím jednu dobu licitovala, že bych zůstala v domácnosti. Pokud bych zůstala, měli bychom asi tak přiměřený příjem normální rodiny mimo Prahu. Dokonce jsem přemýšlela, že pořídím králíky~;). No, namísto králíků máme saunu,já normálně pracuju a je teda fakt, že je to u nás občas jak v cikánské baji, ale v domácnosti vím jistě, že bych být nemohla (ok nejsem schopna posoudit možnost opravdu velmi dobrého finančního zabezpečení). Asi ten pocit nej istoty, co by, kdyby by mi nedal spát.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.