| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pampelo, mám to velice obdobně. Už si nepamatuju, jak a kdy přesně jsem na rodinu zabloudila, je to cca.7-8 let. Mám pocit, že sem chodí přibližně stále stejné osazenstvo, protože témata diskuzí tak nějak "rostou" zároveň s dětmi nicků. Když jsem sem přišla před těmi cca. 7 lety, tak tady frčely diskuze o porodech doma, bondingu, otcích u porodu, kolikrát kdo pere, pak se postupně víc řešily školky, pak témata týkající se zaměstnání, v současnoti je to hodně politika a dění kolem nás. ~;)

Ano, asi závislá jsem, a budu sem chodit, dokud bude rodina.cz fungovat. Protože kdo chce, čas si najde. Byly doby, kdy jsem tu byla od rána do večera jako matka na rd, pak nezaměstnaná. Strávila jsem tu víc času než je zdrávo, kdybych se tolik neflákala na rodině, mohla jsem dostudovat s daleko lepšími výsledky, mohla líp umět jazyk apod.

Dneska mám čas je po ránu v práci, odpoledne a večer absolutně vůbec, v nejlepším případě si projedu rodinu večer na mobilu, ale vypisovat příspěvky z mobilu je pracné, to se mi nechce. Práce mám až nad hlavu, nevím, kam dřív skočit, ale stejně přijdu do práce a první co udělám, je , že rozkliknu rodinu. Ale už nemám čas na sálodlouhé debaty, ani chuť, ani prostor, takže už se nezapojuju do všech možných diskuzí jako dřív. Obvzlášť mě nebaví diskuze typu, coby, kdyby... O nějakém hypotetickém tématu, co byste dělali, kdyby...viz. Kudly témata. Ač sama proti Kudle nemám lautr nic, taková témata mě nebaví ani v reálu. Většinou odpovídám tam, kde nepředpokládám, že by se to mohlo zvrtnout ve slovní tenis. Takže, jasně dané praktické dotazy a připomínky, dění kolem nás apod. Ale protože takových témat je tu minimum, tak možná časem opravdu dokážu sem nechodit. Ale ani hodně práce nedokáže samo o sobě od rodiny odpoutat, protože je tak snadné se připojit a projíždět témata, to skoro žádný čas nezabere, ale jen zdánlivě, ve výsledku to zabere opravdu kus života, který by se dal strávit lépe.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.