| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Toť oč to běží!

Vzhledem k tomu, že v kinech aktuálně běží Star Wars: Poslední z Jediů - epizoda 8, v telce nám zopakovali staré epizody a protože Monty a Zetko to nakousli, tak to prostě dávám sem.

Souhlasím s Monty a se Zetkem, že někdy těsně po revoluci, rok 90 nebo 91, kdy jsme mohli vidět SW prvně v kině /já v legendárním Blaníku/, nebavilo mne to ani trochu. Říkala jsem si - jako fakt: tohle je to, na co na západě koukají a jsou z toho nadšení? Můj tehdejší kluk nadšen střílečkama, nadšen bojem. Já absolutně ztracená, v střílečkách jsem se ztrácela, nechápala jsem, co to má být, když Luk střílí, nevyznala jsem se v tom, kdo bojuje na které straně. No děs. Do toho anglické zkratky ártú dý tú... v době kdy nebylo zvykem, aby student po SŠ uměl anglicky. film byl tedy zklamáním...

Dávno je to jinak! Dávno.
Ne, že bych v roce 2017 nadšeně čekala, kdy ta osmička bude, to zas ne. Ale v době, kdy byl můj syn malý, jsme nedělali nic jiného, jen si prstem jezdili po vystřižené vztahové mapě /vyšla v nějakých novinách/. Kupovali lego sady s touhle tematikou a ještě asi ve 14 letech si syn přál objednat odněkud z Ameriky Hvězdu smrti (je to tahle:

https://www.mall.cz/lego-star-wars/lego-star-wars-75159-hvezda-smrti?gclid=CjwKCAiAvMPRBRBIEiwABuO6qU23atykNIaNF36zHbPVCJgNuiKndmlzxza3cOQyJ9txnUQPYwanjBoCeZ8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CLur9t3phtgCFUylUQod-rkCFA ) , nakonec uznal, že to k Vánocům stejně přes půl zeměkoule nedorazí, tak to oželel.. před pár lety se opravdu nedala Hvězda smrti v ČR koupit.

Nejsem skalní fanoušek /jako tuším Kambala/, ale mám ráda Luka, jeho sestru, hlášky Hana Sola. Milujeme roboty, zejména BB https://www.robotworld.cz/sphero-bb8-star-wars?gclid=CjwKCAiAvMPRBRBIEiwABuO6qdKD8IgGkPRzbg3XG53-4ZYRypwtvoHmHs1OB-sieRTc_mEXtqsDfBoCsc4QAvD_BwE

Milujeme kapely všech galaxií v těch všech barech. Milujeme nešikovného Jar-Jar Binkse z Naboo.

Je to fenomén a osmička se blíží! Jupííí!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.