Kudlo,
ale to je dané samotnou podstatou internetové komunikace - čteš slova a nevíš, kdo je za nimi, proč to píše, jak to myslí apod. Reaguješ na to, co si MYSLÍŠ, že tam je a co si MYSLÍŠ, že je za tím.
A protože jsi tu ostřílenej harcovník, tak asi víš, o čem mluvím.
Pamatuju si třeba, jak jsem jednou vlezla na internetový bankovnictví a zjistila, že mi přes mohutný ujišťování klient opět nezaplatil asi tři měsíce starou fakturu. Byla jsem tak nasraná, že jsem tu psala, jak si nemůžu ani zaplatit zubaře... a nakonec z toho byla přednáška o skromnosti a bůhví o čem ještě, i když jedinej důvod, proč jsem to tu psala byla ta akutní nasranost. Kdybych v tu chvíli měla někoho doma, tak "upustím páru" v reálný komunikaci, ale nebyl, no tak jsem si tu nasranost ventilovala tady.
Lidi tu píšou z různých důvodů a je poněkud krátkozraké jejich výlevy interpretovat pouze tak, jak si MYSLÍŠ, že to je. Protože to tak v reálu prostě často vůbec není. Valkýra na tohle podle mého názoru doplácí. Přitom je to fajn ženská, která (můj názor) má jenom celoživotní problémy se sebevědomím a natrefila na chlapa, se kterým si nesedne. Jenže takových lidí jsou mraky, jen ne každej to píše sem a po pravdě.