tak to si dovolím nesouhlasit pokud použiješ jiné než hovězí maso, omáčka bude také jinak chutnat... prostě z kuřete svíčkovou neuděláš - může to být dobré, ale hovězí je hovězí jediné, co bych volila by byla zvěřina - jelen, daněk, divočák - prostě výrazné maso, jinak je to taková nedomrlá chuť (a popravdě s masem ze zvěřiny bych i pozměnila koření a přidala víno...)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.