| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak u nás nemoc problém je. Protože pracuji na podatelně a ta práce se musí udělat každý den, když něco nechám na zítra, tak se mi to strašně nakupí a už to nejde zvládnout. Takže když jedna onemocní, tak ta druhá tam musí zůstat přesčas, jedině, kdyby ten den nepřišla žádná pošta, což nehrozí. Takže když musíte vyzvedávat dítě ze školky nebo družiny, tak je to komplikace, navíc ten přesčas je v řádu hodin, protože tam jedeme obě jak fretky celý den, takže nějaká půlhodinka to nepořeší. Když nejsou dovolené, tak to vedoucí řeší výpomocí jiné kolegyně, ale je nás hrozně málo, takže to moc nejde. To samé plánovaná dovolená, jednou měla kolegyně OČR zrovna o Vánocích, když jsem měla mít dovolenou já. Naštěstí byla doma jen jeden den a pak sehnala hlídání, ale vedoucí rovnou řekla, že kdyby to neudělala, ruší mi dovolenou. Naopak kamarádka, co dělá na jiném oddělení u stejného zaměstnavatele, má odbornou práci, na kterou má lhůty, tak ta když tam týden není, nestane se absolutně nic a má v klidu OČR každý měsíc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.