Přidat odpověď
Tak u nás nemoc problém je. Protože pracuji na podatelně a ta práce se musí udělat každý den, když něco nechám na zítra, tak se mi to strašně nakupí a už to nejde zvládnout. Takže když jedna onemocní, tak ta druhá tam musí zůstat přesčas, jedině, kdyby ten den nepřišla žádná pošta, což nehrozí. Takže když musíte vyzvedávat dítě ze školky nebo družiny, tak je to komplikace, navíc ten přesčas je v řádu hodin, protože tam jedeme obě jak fretky celý den, takže nějaká půlhodinka to nepořeší. Když nejsou dovolené, tak to vedoucí řeší výpomocí jiné kolegyně, ale je nás hrozně málo, takže to moc nejde. To samé plánovaná dovolená, jednou měla kolegyně OČR zrovna o Vánocích, když jsem měla mít dovolenou já. Naštěstí byla doma jen jeden den a pak sehnala hlídání, ale vedoucí rovnou řekla, že kdyby to neudělala, ruší mi dovolenou. Naopak kamarádka, co dělá na jiném oddělení u stejného zaměstnavatele, má odbornou práci, na kterou má lhůty, tak ta když tam týden není, nestane se absolutně nic a má v klidu OČR každý měsíc.
Předchozí