| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To, ze oficialne nema zadnou diagnozu, nic neznamena. Ostatne, cetla jsem pred lety nejakou studii, kde vyslo najevo, ze v prumeru lidi s vyssim IQ ji mene pestre nez lidi s nizsim. V prumeru. Takze to nemusi byt ani diagnoza.

Moje starsi dite (autista) jedlo pet potravin asi do svych deseti let, nejedl nic tepleho. Ted postupne pridava. Dcera naopak jedla do peti let vse a od te doby ubira~:-D Ja ubiram cely dospely zivot, uz nejim v podstate zadne ovoce krome bobulovin, pokud neni tepelne opracovane, a i tak nektere proste nepozru. Prakticky jsem vyradila maso, prestalo mi chutnat, v detstvi jsem naopak nejedla prilohy. A tak dale. Chute se meni a i nejedle dite svuj repertoar casem rozsiri.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.