Já jako holka jsem vyklopila svého bratra z kočáru - taky ho zachránil fusak. Prostě on nechtěl spát a řval a naši řvali na mne z okna, tak jsem to udělala, jak jsem to viděla u mámy - zatlačila na madlo, zvedla se zadní kolečka a takhle jela po těch dvou a jako houpala a drncala. Jenže mně bylo 7 a jak jsem to udělala, tak se kočár převáhnul, já ho neudržela, kočár spadnul na madlo a brácha vylítnul z kočáru. Takže tohle si pamatuju tak moc, že nikdy jsem v kočáře nenechala své dítě bez kšír - fakt nikdy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.