Jutto, já tedy připravuji dárky průběžně a zbytek nepovažuji za extra důležité. Zrovna piju kafe a pak půjdeme se synem na procházku. Ve skutečnosti není nutných x tisíc věcí, co děláme a nejméně nervozita;) Já hlavně už deleguji. Jednou jsem šílela, nakonec jsem to nestihla ( nebyl úplně dokonalý úklid- jakože vyčištěné každé stéblo v domě včetně věcí ve skříni....to nás nutili doma...a dokonce jsem ani nestihla vytřít podlahu ) a víš co se stalo? Nic. Vánoce normálně byly 😂 Že mi naši lhali o Ježíškovi mě netrápilo nikdy, ale že mi vtiskli do hlavy tu dělnou ženu...to mě umí občas potrápit ještě teď ;)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.