Monty, to synovi zbytecne vstepujes nejaky predsudek
mne se tam teda libilo, ale byla jsem tam jen dva mesice, pak kurs koncil a ja musela domu - a byla mi cca 25 let...lidi se chovali trochu divne, ale dalo by se na to zvyknout, vsechno tam fungovalo a byla tam krasna priroda...jinak ja jsem s Americany dlouho pracovala v CR a spoluprace s nimi byla skvela, kdyz odmyslim ty dlouhe hodiny v praci...ale naroky na kvalitu a preciznost nikdy nikdo jiny kolem mne nemel
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.