Do manzelovy rodiny jsem se provdala, když mi bylo necelých dvacet. Z domu, ac mamka varila denně i několik jídel (všichni jsme se stravovali doma) jsem byla kuchyni téměř nepolibena 😀 ale dostala jsem Kuchařku naší vesnice, kterou doteď velebim 😀 od tchýně jsem převzala cukroví, to mela vždy výborné. Ona dává Heru, ja máslo. Narozdíl od ni ale nekupuju uzeniny a nesmazim (oni mají smažené každé druhé idlo).
Jo a z domova jsem si převzala recepty z brambor, moje nej, nej, nej jídlo jsou Lokše omastene máslem ❤
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.