Mně bylo letos taky pod psa, klasická předvánoční depka se ještě potkala s PMS a tak jsem prostě zajistila jen kompletně jídlo a neuklidila jsem a to vůbec. Byla z toho velká hádka, spousta nadávek, ale nakonec uklidili MM s dcerou. A večer odpadli hned po pohádce a strašně unavení jsou z toho ještě dneska a to ten úklid ještě nedokončili. Doteď jsem všechno dělala já i s tím jídlem. Oni maximálně ozdobili stromek. Sama kuchám kapra, sama jezdím na velký nákup jídla. Aspoň si zkusili část těch příprav a to bez přípravy jídla. Oni mají pocit, že jsem jim zkazila Vánoce tím, že museli kmitat až do úmoru, mně je to už srdečně jedno. Že jsem všechno tohle doteď dělala já jim sice došlo, ale berou to tak za správné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.