Přidat odpověď
tragiko, proč nesměřujete holčinu, aby si našla práci, a školu studovala kombinovaně? nevím jak na škole, kterou doporučuje termix, ale na státní se dá psych. studovat kombinovaně, resp dřív dala. příp pokud nelze, tak aby si holčina našla aspoň brigádu nebo částečný úvazek a podílela se na nákladech. Přeci jen, při téhle studijní bilanci, kterou jsi popisovala, bych těžko věřila, že to se studijem myslí vážně, nebo že u něj vydrží. Rozumím tomu, že se někdo probere později, sama dodělávám školu těsně před 40, ale holt při tom pracuju. Když jsem se vrátila do čech a začala po té 20 studovat něco jiného, než jsem původně chtěla (a co jsem nedodělala), tak bylo automatické, že si to budu financovat sama (resp že si najdu práci a budu se živit sama). Taky bych rozuměla, že si odloží o rok maturitu nebo přejde na jinou školu, a dodělá řádně, ale takto, to je fakt moc.
Otázkou je, co jí přinese to, že ji budete opět tak moc podporovat, jestli ji to posune, nebo se jen prodlouží to bezstarostné období studia - na to si musíte odpovědět sami a podle toho bych se rozhodovala.
Předchozí