Necekam na slevy, vetsinu veci o ktere stojim si dokazu sehnat levneji nez v pripadne sleve, ale dneska mi udelalo radost, ze mi v meilu od IKEA prislo upozorneni na slevy a tam mi o vic nez polovinu ceny snizili cenu krycich desek, ktere jsem stejne potrebovala koupit, protoze pridelavame do kuchyne ostruvek. Tak jsem tam muze hned vyslala, ani nemusel do obchodaku, jel rovnou do vydeje a koupil to tam, zadna fronta a uspora dost vysoka, protoze jsme jich potrebovali 9ks. Nekdy se necekane zadari.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.