Před X lety jsem koupila někdy v březnu u Bati dětské kožené kozačky za neuvěřitelných 299 Kč. Nosím je dodnes. A ve stejný den jsem koupila v Orsay zimní bundu za 399 kč. Taky jí mám dodnes. Nemá kapucu, tak jí nosím, když fakt nehrozí déště nebo sníh. To byly si moje největší úlovky ve slevách. Jo a dceři jsem ve slevě koupila kabátek s vlnou za 900 Kč myslím v CaA, zateplený, pak mi ho dala, taky ho nosím dodnes.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.