M&S má nadčasovou módu, takže není divu, že nabízí zdánlivě 10 let starou kolekci. A nejen při slevách. Prostě mají takové zboží, protože se zaměřují na usedlejší lidi. Já tam pár kousků, které mi vyhovují vždy najdu. Hlavně mám ráda ty slevy z 900 na 90, ale to je o štěstí, že zrovna zbyde jeden kus v mojí velikosti.
Vím, že Next mívá povánoční velké slevy, letos jsem se nedívala, tak nevím. Před pár lety jsem tam neplánovaně velmi dobře nakoupila za zlomek původní ceny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.