| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

madelaine, ja jsem stejny pripad

v mladi prograsivni, poustela jsem se do veci, do kterych se zadny vrstevnik nepoustel...pak jsem vyhorela, nabrala druhy dech, potkala partnera, narodilo se nam dite, ja jsem makala po nocich, abych se udrzela ve firme i odborne jakz takz na urovni, pritom jsem se na max venovala diteti, ale ted dite odrostlo, mne je 50 a v praci uz jsem pate kolo u vozu, vsechny stare vyhodili, ja jsem zbyla jedina snad diky zasluham z drivejska a vydrzi, ostatni jsou mladi, ale ne mladsi o 10 nebo 15 let, ale rovnou o 25 let, krom sefu, ale i ti jsou mladsi nez ja...nevim, kam se podeli moji vrstevnici, asi v takovych firmach uz nejsou nebo co

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.