Přidat odpověď
Termix, ano, vlastne jeste douklid! mas pravdu
a taky jeste obcasne jeji zandani veci nekam jinam, nez jsme zvykli je mit - a pak nasledne hledani
mne jeste vadila dalsi vec: prvni pani na uklid mi vykladala o spolecnych znamych, jake to maji doma a jaci jsou a jak ziji - tak jsem si predstavovala, jak ona vypravi jinde o mne a moji rodine....takze i kdyz uklizela peclive (odtahla i koberce a luxovala pod nimi a taky luxovala koberce z opacne strany), nakonec jsem se s ni rozloucila
druha pani na uklid zase bez prestani mluvila, vykladala mi o svem zivote, svych partnerech, nezavrela pusu - ja jsem v te dobe pracovala z domova, mela jsem pani na uklid proto, aby mi usetrila cas, a vubec jsem nestala o jeji historky, coz jsem ji mnohokrat naznacila, takze nakonec bylo efektivnejsi ji nemit
mezitim jsem mela na zkousku pani na uklid, ktera se rozhodla mi vyndat vsechno z kredence, umyt kredenc zevnitr, ale samozrejme nevedela, kam co patri, takze to zandala uplne jinak, nez to bylo....a navic mi ve drezu rozbila dve sklenicky, pricemz malicke strepy nechala uvnitr, takze jsem se rizla....ta tedy zkouskou neprosla
Předchozí