Kudlo, když je někdo bordelář, tak to v mém pojetí rozhodně neznamená to, že nemyje okna a neutírá prach.
Ale přesně to, že nezvládne běžné činnosti tak, aby nevytvářel bordel.
Mně 98 % času v domácnosti sebere to, že mám doma dva bordeláře, kteří tohle nevnímají/ neznají/ neregistrují.
Záchod jsem je tedy registrovat naučila, ale ne- neopláchnou po sobě umyvadlo- od vousů, pasty, neuklidí věci na místo, neutřou kolečko po rozlitém kafi, když umyjou boty tak to místo po umytí opustí a nechají žít svým životem- od bláta, neodnesou si věci do myčky- bez upomínaní, případně- pokud už ano, tak stačí, abych nad myčkou měla něco postaveno, třeba malého hrnek, který myju ručně- a už usuzují, že je myčka plná ( i když je prázdná ) a už tam začnou hromadit špinavé nádobí- na lince, neschovají prkýnko na lince po krájení chleba, neseberou z linky drobky, když se svlečou před koupelí, tak když už tedy tu hromádku hodí do koše- chvíle osvícení- tak je to srolovaná hmota kalhot, kalhotek, ponožek...bundu hodí na sedačku, batoh před dveře místnosti, která je určena k odkládání batohů...atd atd...
Dnes a denně tisíc úkonů, které by zmizely, kdyby nebyli bordeláři.
Manžel se tedy hodně snaží, ale než to pochopil...případně už vstane a jde si to uklidit sám.
Dcera je velmi rezistentní.
Syn si po sobě uklízí nejvíc, ač má 19 měsíců. Manžel občas pochybuje, že je ze stejného hnízda