První jsem měla v 21 neplánovaně a vůbec jsem se na to necítila. Navzdory tomu bylo vše kolem miminka naprosto skvělé. Druhé be 26 plánované ale spíš z důvodu ze to první rozmazlene potřebovalo sourozence jak sůl. Tak jsem si řekla mám to za sebou, 2 děti jsou až nad hlavu a ze ti, co mají víc než 2jsou blázni. Kolem 31 me přepadla šílená, naprosto iracionální touha po dalším dítěti. Manžel naprosto odmítal a ja jsem byla úplně nepricetna. Nakonec jsem otehotnela neplánovaně ale třetí dítě nám dalo hrozně moc štěstí a lásky. Kdybych neměla zdravotní problémy, klidně si pořídíme čtvrté. Máme barak, mužem pristavet na stok....rodina je základ státu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.