| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Podle mého mezi jinými chatami, ale ne moc blízko, je celkem ideální. Jednou jsme měli pronajatou chalupu kus za krajem vesnice, dál už byl jen les a hory. Ze začátku mi to nepřišlo divné, ale pak se v noci "samo od sebe" začalo rozsvěcet světlo u vchodu, které bylo na fotobuňku (asi nějaké zvíře?) a mně došlo, jak jsme tam vlastně bokem sami a nijak příjemné mi to ani nepřišlo ... Pokud jde o tu vzdálenost k vodě - jestli tam jde dojet na kole nebo autem, tak bych to neviděla jako zásadní problém. Kola si dneska bere na takovouhle dovolenou hodně lidí (mám známé, kteří odmítají pěší turistiku, ale na kolech najezdí dost) a pak jsou rodiny, co sice jedou "do přírody", ale chodit nikam se jim nechce. Buď sedí na zadku nebo jedou autem - takže pro takové je to fuk, jestli je to kilometr nebo dva - buď si najdou něco hned u vody, pokud chtějí trávit dovolenou takto a nebo se prostě pojedou vykoupat autem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.