Přidat odpověď
Proč dáváš do souvislosti Zemana a dobu demokracie jako rozpor? Zeman je demokrat. Ať je jakej chce, tak má výborné rozlišovací schopnosti a nikdy by nesklouzl k žádnému skutečnému radikalismu. Buran asi jo, ale demokrat, navíc je chytřejší než většina těch distingovaných kravaťáků (vyjma jazykových znalostí). Ono jde o to co je pro koho důležitý. No, můžeme volit politiky podle barvy motýlka, chování dotyčného, šlechtických titulů a podobných ptákovin i kdyby byli blbí jak punštok. To se projevuje i tady v diskuzích. Asi jsem divná, ale mě tohle nezajímá, zajímá mě podstata.
Americký vlezdoprdelismus vůbec není zárukou toho že někdo demokrat je. Navíc, USA je v podstatě velmi násilná země, hlavně když jde o to získat nové zdroje. Rozjebala co se dalo a vyprovokovala spoustu válek. Ti muslimové, myslím to co se děje dnes, to jsem tady předpovídala před 5-6 lety a nadávala jsem na USA.
V době kdy se Zeman "přiklonil" k východu, já to teda vidím dost jinak, tak mi bylo docela přesně jasné proč to dělá. On je totiž klidně schopný se zase v jiné situaci přiklonit k tomu západu, když si myslí, že ten západ "má pravdu", když s něčím souhlasí, ale to už jeho odpůrci jaksi nechtějí vidět.
Takže proč? Protože chytrej a vidí věci dopředu, ne nadarmo byl považován za nejlepšího a nejnadanějšího prognostika v ČR. Mám s tím jedinej problém a to ten, že už je starej a nemocnej a už si fakt v některých situacích nebere vůbec servítky, jednoduše, kdyby své chování trochu "učesal" a byl zdravej, tak by to pro mě byla ok volba.
Předchozí