Problém bychom neměli. Mám to stejně jako Angrešt. Nežárlíme a věříme si. Problém bych měla já. Chci mít svoje soukromí a pohodlí, ale vydržela bych to. Mmch, k tomu žárlení. Manželova expartnerka byla na tom jednu dobu hodně špatně finančně. Já jsem měla možnost jí na měsíc sehnat velmi dobře placenou práci v Praze. Ona bydlela 400 km odtud, a kdyby si musela platit ubytování, tak by se jí to vůbec nevyplatilo. Celý měsíc bydlela u nás a samozřejmě zadarmo. A ještě jsem to manželovi oznamovala já. Jako bonus tady oni dva byli polovinu té doby sami, protože jsem jela do zahraničí. Fakt nežárlíme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.