Kudlo - nebaví mě chodit do divadla či kina. Zrovna tak bych nešla na podobné akce tak, že se začíná v 7 a my se sejdeme ve třičtvrtě. To bych nestihla. A je neslušné přjít do kina či divadla pozdě a rušit během představení či produkce, takže bych rovnou řekla, že to fakt nejdu, pokud by teda manžel neřekl, že je doma a že mě odveze - to bych čas stihla. Ale já to mám tak nějak spojený s dalším programem, takže to dělám takhle.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.