Kat - my máme ještě děti a ještě ty rodiče, co pomoc potřebují. ale zas jsem výrazně zpomalila tempo a tím, jak se nestresuju, tak je mi líp, i když se starám ještě o rodiče. Teda ne že bych je měla doma, ale je třeba víc problémů. A taky je to tím, že doma děti mám, ale zas nejsou malí a třeba i navzájem samy si vypomohou. Každopádně času mám pocitově víc a je fakt, že víc se starám o sebe a hodně vážím, kdy udělám nějaký ústupek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.