Je zajímavé jak se změnilo vnímání Eura u nás. Osobně mi to je líto. V každém případě by mně zajímalo proč jste proti jeho přijetí? Já jsem jednoznačně pro a pokud možno pro co nejdřívější přijetí Eura. Kromě pohodlnosti při cestách po Evropě dle mého přinese i větší stabilitu v podnikání. Jsme navázaní na Německo a platit stejnou měnou a nemuset se jistit na měnové změny je pohodlné. Přestane nutné dotovat směnárníky a banky při výměnách a ty peníze se budou moci utratit za něco smysluplnějšího než je zisk akcionářů bank. No a v neposlední řadě bude dobře vidět nepoměr v platech mezi námi a třeba Německem a snad nás to bude motivovat s tím něco dělat. Proti kromě nějaké nacionální hrdosti na korunu, která mi přijde nesmyslná nevidím žádný důvod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.