Přidat odpověď
Jezdím na návštěvu příbuzných 400km na víkend.
Přijedeme v pátek večer, to hostitelé předloží studenou večeři.
V sobotu je slavnostní oběd - udělá hostitelka, ostatní jí pomůžou dle jejích pokynů a svých schopností. Většinou je část předpřipravená - třeba je hotové maso a dělá se jen příloha a obloha nebo obráceně. K večeři jsou opět obložené chleby nebo jsou všichni ven. To zpravidla v létě, jde se na procházku a venku si večer lidi sednou v restauraci nebo si dají buřty, klobásy, smažák, utopence, apod.
V neděli v poledne je lehký oběd - dělá hostitelka, ale má předpřipraveno, třeba polévka, čočka a čerstvě se k tomu dodělají vajíčka.Nebo je to něco, co někdo přiveze a sdělí to dopředu. A po obědě je odjezd.
Předchozí