Přišlo mi to mailem už před volbama, mám známého (70+), který mi tyhle věci v plné víře v jejich pravdivost posílá. Většinou čtu jen titulky, občas neodolám a nakouknu do obsahu. Je to šílená směsice hoaxů, lží, polopravd a já nevím čeho. Zeman je nepřímo vykreslován jako takový fotr Masaryk, muslimové jako po zuby ozbrojená horda valící se v pětistupech do České republiky, Babiš jak kdy. Dneska to třeba bylo: - Odstranit Zemana je cílené - Valašsko kupují islamisti Včera: - Něco o Francii co není v ČT - "Jak to měl Drahoš s StB" - video pravděpodobně o nějakém postiženém pejskovi
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.