| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Girili,
dcera měla cca 5 roků 10 měsíců. Proběhlo to někdy v létě a na konci září má narozeniny.

Že se nedaří chlapečka probudit si dovedu představit. Však taky proto má problémy:-) Ale chápu, co prožíváš, prožili jsme to taky, držím Ti palce.

Když jsem se o tom pokoušela vykládat našemu pediatrovi, tak mě sice neposlal do háje, ale mám pocit, že mi moc nevěřil, asi si myslel, že přeháním. U nás v Čechách se ten alarm zkrátka nepoužívá, alespoň ne moc oficiálně. Nevím přesně proč. Vůči tomu dítěti mi to připadá naopak šetrnější než dávat mu hormonální léky, po kterých se nesmí ani napít. Taky mu tím alarmem dáváš možnost, že se toho aktivně zúčastní. A hlavně se podle mě (rychleji) řeší ten problém - ty vazby v hlavě. Je ale samozřejmě problém, že ten alarm stojí dost peněz, ten náš skoro 4 tisíce, zas na druhou stranu by se asi dal prodat na mimibazaru.

Proč se alarm doporučuje až od 7 roků nevím. Možná právě pro tu schopnost dítěte spolupracovat nebo šanci, že v sedmi se to povede spíš než ve čtyřech. Když se to naší holčičce podařilo, tak mě napadlo, že možná jsme jí ho měli koupit dřív. Jenže to je něco, co nikdy neodhadneš, ani jak to zafunguje u vlastního, ani u ostatních dětí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.