Přidat odpověď
U nás postup je asi jiný,v podstatě si vše obstarávám já,dětská doktorka diagnózu popírá,ale taky o dítěti spoustu věcí neví a některé věci vidět nechce a nepamatuje si.To že byl od narození jiný vidíme všichni,my rodina,známí,školka i škola.První jsme byli u neuoroložky,kde jsem nás objednala já primárně tedy hlavně s bolestmi hlavy,až tady jsem zjistila že může diagnostikovat i ADHD,tak jsem jí teda popsala i problémy které má a dostal diagnózu migrenósní bolesti hlavy a terén poruchy aktivity a pozornosti ,pak jsme šli kvůli škole do PPP která sice uznala že má diagnózu od neuroložky ,ale tvrdili mi že to není ADHD,protože to tam není nikde napsané,takže i oni napsali do zprávy že má terén poruchy aktivity a pozornosti.Škola mi řekla že je to ADHD a tak to berou-pravda ohledy moc na ty papíry neberou.Teď jsme došli už tedy i k dětské psychiatričce a já jsem tak nějak v rozpacích- probíhalo to tak že já odevzdala doma vyplněnou anamnézu+zprávy z PPP a od neuroložky+popis jeho odlišnosti v chování a pak jsem v čekárně dostala k vyplnění dotazník-na ADHD projevy,syn šel k sestře,tam doplňoval věty a pak k doktorce (moc mi toho pak neřekl o čem všem se bavili) a pak si mě k doktorce zavolali taky,ale byla jsem tam dohromady se synem,což mi moc nevyhovovalo ,raději bych kdyby některé věci neposlouchal.Mě už se ptala jen proč jsme přišli až teď,když neuroložka nás posílala dřív,tak jsem podle pravdy řekla že mi bylo řečeno až budu chtít situaci řešit léky mám jít k ní,pak mi sdělila že všechny jeho odlišnosti jsou projevem ADHD a jeho osobnosti,na léky ho nevidí a dle jeho slov sám vidí ve svém chování zlepšení.Ve zprávě sice píše že je ztížená sociální adaptilita v důsledky ADHD,ale diagnóza je opět porucha aktivity a koncentrace pozornosti-tak jsem zvědavá co na to zase řeknou v PPP kam by jsme letos měli po 2 letech jít.
Celkový dojem z návštěvy je nic moc,většinu obrázku o něm si udělala z dotazníku a jeho popisu,kde on se vidí v chování lepší než je,protože on spoustu věcí bere jako že je to v pořádku a taky je dost ukecaný a umí si dobře vymýšlet-kdybych tam poslala jen jeho s papíry tak jsem tam snad ani nemusela být
Předchozí