Proč bych to označovala v textu. Monty odmítá manuál. Já za manuál považuji i oznámení že citrón je nevhodný a že dítě čůrá téměř po usnutí. Monty by mě a moje dítě odmítla, protože je svéprávná a já jí nemám co říkat. Považuji to za zbytečně kategorické, ale není pravděpodobné že budeme mít společné vnouče, protože pro svého syna naši dceru odmítla, takže mi to může vlastně být fuk
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.