Konzervo, tak já s cyklistikou začala až vlastně s dcerou v sedačce - byl to jediný způsob, jak trávit čas tak, aby byl ochoten se účastnit i MM, pěší výlety odmítal. Pak jsme nějak přežili i to období těch krátkých výletů, když dcera přestala chtít pak s námi jezdit, sami už spolu nejezdíme. Předtím jsem sice měla kolo taky, ale používala jsem ho spíš jako dopravní prostředek, ne na výlety a pro volný čas. A taky to bylo dobou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.