| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hehe Lído+2, tak to ti rozumím~t~.
-Za mnou před narozkama přišla kamarádka (měla jsem kulatiny, já jinak narozeniny vůbec neslavím), že by mi koupila kabelku, jak prý můžu vydržet s těma dvěma, prý je to nepochopitelné~t~.
-A teď, proč jako si nekoupím nové šaty na ples? Kruci jdu s bídou na jeden ročně, proč bych si měla co rok kupovat nové šaty? Prý mě v nich už loni viděli, tak co si lidi řeknou? No co si řeknou lidi, to nevím, já si řeknu, že mají docela dobrou paměť~t~.
- co se týče hotelu atd, tak to moc otázky nemám, nemám kolem sebe movité lidi, co by jezdili na dovolenou do hotelů, max na wellness víkendy tady přes slevomat - což si ale neodpustí poznámku, že pod stan nebo do kempu (stan bereme s sebou, když ale je v kempu možnost, spíme v mobilním domku) bez pořádné nabídky snídaně by rozhodně nejeli... No jo no, já se jich neptala, kam by jako jeli oni, ani před nimi sama nemluvím, kam bych jela já, vždycky jen slušně odpovím na dotaz,kde jsme byli..
- auto - a proč jako jezdíte v té 8 let staré plečce? Proč si nekoupíte pořádné suv? Protože auto mi má sloužit a být bezpečné, když jsme toto kupovali nové, jednalo se o nejbezpečnější auto ve své třídě... Zrovna minulý měsíc jsme koupili druhé auto - ojeté, taky už to nešlo...
- oblečení, já teda nosím značkové oblečení, které ale lidi žijící v mojí bublině neznají, adidas a nike mě úspěšně obchází a moje děti také. To značkové oblečení kupuju kvůli pracovnímu dress codu a protože vím, že i po desátém oprání bude oblečení jako nové. Mám ho ale málo a moje děti také - ale už i na nejstaršího kluka nakupuju jen v tom jednou obchodě. Sport = Decathlon, tam je to jasné. To samé boty, kvalitní, ale málo. Kluci kvůli svému koníčku potřebují dost společenského oblečení, u nich vede H&M.
-Jinak kromě rodiny (s těmi se nechci rozkamarádit) jsem holt vyměnila přátele, protože jak se říká, "ne lidi, ale vy jste se změnili". Takže asi jo, změnili jsme se my.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.