Takže to můžeme uzavřít že vztah babička dítě je dost i o odrazu osobnosti babičky a vnoučete. Tady se to pomalu staví tak, že babička a vnouče by si vždy rozuměli nekazit jim to snacha. Já s tím nesouznim.
Jinak tchýně náš život sdílí, telefonuje nám pravidelně- všem třem- muž, dcera a já. Ve výsledku s ní nejčastěji hovořím já, třeba předevčírem 45 minut, já jí píšu e-maily s novinkami + posílám fotky. Jezdíme tam málo, to jo. Více je babička u nás. I když si tedy nepíšeme jen SMS k Vánocům a Velikonocům, tak babička ve finále ví o zvycích prd, protože to nevnímá, nač taky:)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.