Přidat odpověď
Popravdě nevím, ale spíš jsem prostě výsledek nechráněného sexu.Moji rodiče nám dětem nikdy neprojevovali nějaké zvláštní city. Starali se o nás v rámci jejich možností,ale nějaké mazlení a dávání citů na obdiv se u nás nikdy nepěstovalo. Popravdě já asi nemám ani žádnou vzpomínku,že by mě některý z rodičů někdy objal. Na druhou stranu zase nemůžu říct,že by se ke mě někdo choval zle. Beru je oba takové jací jsou a nesnažím se je nijak předělávat. Jsou to jeidní rodiče,které mám. Nicméně řekla bych,že já jsem to u svých dětí překlopila přesně na druhou stranu. Jsme všichni velmi kontaktní. Teď, už je samozřejmě neobjímám jako,když byli malí,ale,když se třeba dcera přijde přitulit nebo si vleze ke mě do postele dívat se na film,tak jsem ráda. Tu kontaktnost vyhledávám i u manžela. Mám ráda,když mě obejme. Obě děti mám plánované a chtěné a oba to vědí. S oběma jsem dělala psí kusy a myslím,že jsme jim dopřáli v dětství pocit funkční rodiny. Proto je mi to příjemné i teď,když syn už dospěl a dcera bude dospělá za 14 měsíců. Stále spolu rádi trávíme čas, jedeme na dovolenou atd. Toho si já vážím velice. Je to jiné,když jsou to dospěláci,ale má to i svoje dobré stránky. Zase můžeme třeba všichni jít společně někam do baru atd. Ta dovolená třeba už má jiné rozměry a můžu s nimi jednat jako s dospěláky. PS: Ale tu časovou konzervu bych někdy brala,abych si je třeba na hodinku dala zase jako tříleťáky na mazlení. Bohužel to nejde a jen buh ví, jestli se někdy dočkám vnoučat.
Předchozí