| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A není to poplatné době? Jinak vypadala správná žena na začátku 19 století a jinak dnes.
Podle mého soudu správná žena nemá zapotřebí soutěžit s chlapem, kdo dál "dočůrá". Je si vědoma své ceny a dokáže si to,že je ženská užit. Já jsem třeba žena ráda. Chlapem bych fakt být nechtěla. Jsem ráda,když mi muž otevře dveře, pustí mě první nebo naopak při vstupu do restaurace první vchází. Mám ráda pozorné , chytré muže.
Já třeba klidně zavolám manžela,když něco potřebuji. Nemá cenu,abych se zbytečně lopotila s tím,co on zvládne hned. Nedávno jsem třeba naložila na svíčkovou a než jsem jí stihla uvařit skončila jsem v nemocnici a tak jí musel dodělat manžel. Zvládl to, protože měl svíčkovou naloženou a musel jí jenom dát do trouby. Pro mě udělat svíčkovou je brnkačka,ale nepřála bych se vidět třeba s vrtačkou v ruce. To jde zase jemu. Takže za mě je správná žena ta,která si je vědoma své ceny a schopností a nemá potřebu si něco dokazovat. Já stojím vedle svého muže. Nemusím stát ani před ním ani za ním. A popravdě ani mi nedělá problém uznat,že je v něčem lepší nebo mu ten pocit dopřát,protože on stojí za mnohem víc,než je nějaké moje ego. Takže správná žena je partnerem svého muže a ne jeho maminkou nebo učitelkou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.