Přidat odpověď
Liško, my se přestěhovali z bytu do domu a vše nastěhovali do neobývaného přístavku. Z toho postupně vybalovali věci, který jsme potřebovali. na ostatní se nesáhlo, naopak se tam ještě přidávalo. Bordel neskutečný. A po deseti letech jsem se odhodlala a stejně musela pomoci dcera - ale kecala bych, že jsme vyhodili všechno - to jsem nemohla, jsou určité věci, které pro mne mají citovou hodnotu a to nemůžu. Ale rozdíl je tam obrovský, to jo.
Takže teď tam dám věci, co možná budu potřebovat a vloni jsme zas třídili. V paneláku jsme přesouvali do sklepa, dcera to dělá taky - a pak se třídilo. Ale tento problém nemám jen já, jak jsem zjistila. Teď jsem donutila jedny lidi, aby vyklidili ve sklepě celou místnost, co tam nanosili - moc se jim nechtělo, nabídla jsem pomoc, ale asi jim bylo blbý přede mnou vytahovat krámy - a fakt to krámy byly, nejcennější byly gumy na auto, akorát nevím, na který, protože oni auto nemají. A jedna paní má zakrámovaý celý byt -měla z baráku uskladněný věci v garáži u své kamarádky, ale ta garáž prodala a tak si to nastěhovala do bytu - ale do toho neštourám, má to v bytě a je to její věc.
Předchozí