| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pam-pelo,

já si myslím, že bohužel nelze zabránit tomu, že když vzneseš dotaz na veřejném fóru, tak se Ti dostane i odpovědí, které nechceš slyšet.

Buď proto, že jsou hrubé a sprosté a pisatel si tím evidentně kompenzuje nějakej svůj problém, nebo proto, že neprojevujou dostatečnou empatii nebo navrhujou řešení, který se pisateli nelíbí (buď proto, že je fakt blbý, nebo proto, že sice má pravdu, ale pisatel si něco odmítá připustit).

A fakt je, že pokud má člověk zrovna nějaký akutní problém, tak je to vošajslich, protože je rozcitlivělej a ne úplně každej se na to dokáže a chce naladit, přece jenom jsou tu lidé různé.

Ale mám pocit, že většina lidí se tu snaží fakt radit, tu líp, tu hůř, tu s přihřátím vlastní polívčičky, ale většinou se toho člověka nesnažej vědomě deptat. (Tady jsem trochu zaujatá, a je mi jasný, že každej může reagovat jak chce, ale soukromě mě docela točí, že těm několika málo, kteří jsou vyloženě hrubí a sprostí, někdo něco řekne mnohem míň často než těm, kteří tu "etiketu" porušej jen mírně nebo vůbec. Dokonce jim občas ještě někdo zatleská za to, že "říkaj pravdu bez obalu a jsou aspoň upřímní" když jejich reakce vypadá stylem "ty jsi beznadějně blbá kráva a patří ti to, to já jsem mnohem větší borka a jsem na rozdíl od tebe vysmátá", přičemž někdo jinej dostane klepec za něco mnohem mírnějšího. Ale přiznávám, že tenhle jev je můj černej kůň a docela ráda bych přišla na kloub tomu, proč to tak funguje).

A pak je tady ještě to

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.