Přidat odpověď
Ono ad ty nadávky - jí si taky pamatuju leccos jako Konvalinka, třeba jedno je pro mě nezapomenutelné, i když mi tehdy bylo asi 11 - příbuzným se vdávala dcera a náš táta tam byl zadarmo fotit. Nic si za to nevzal a oni se pak revanšovali na Vánoce velkým kosmetickým balíčkem i se "zápaďáckým" zbožím, byl tam i šampon Schauma. A ten byl tehdy "pod pultem" k sehnání i v předvánočním prodeji a máma ho sehnala. A já jsem jásala nad tím balíčkem a prohlásila jsem, že už tedy máme dvě Schaumy. Máma se příšerně nasrala, že jsem tím ten dárek shodila, vytáhla mě násilím do uličky k záchodu a tam mi vynadala do krav a že jestli od nich už nic nedostanem, je to moje vina. A pak mi flákla facku, že jsem zahučela mezi prázdné lahváče v té chodbičce a všichni se seběhli. Tak přiznala, že se neumím chovat a dala mi facku. No další dárky se samozřejmě nekonaly, s těmi příbuznými jsme se nikdy neobdarovávali, tohle prostě byla jen kompenzace za to focení, ale už mi to nikdo neodpáral, že jsem to způsobila blbou poznámkou.
Předchozí