| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ruth - já tehdy vypěnila v situaci /vypěnila, že jsem si nebrala servítky a neřešila, jestli se to někoho nedotkne - ale slušná jsem byla, to jo/, když dcera měla nějakou hroznou chřipku, kdy dojížděla do práce svým autem přes hodinu a do práce při škole jezdila, aby měla na svůj podíl nákladů na společném žití s ním. A ten den mi zavolala z práce, že je jí hrozně zle a že se bojí jet domů autem, že by to nedala. Ten její neměl čas - já to víc neřešila, tak jsem jela. Vypadala strašně. Odjeli jsme k nám domů a tak nějak ona blábolila cosi o tom, že má doma službu a to znamená uvařit. To jsem neřešila,protože každýmu normálnímu bylo jasný, že nejenže není schopná uvařit, ale nejlepší je si lehnout a spát. To jsem jí nabízela i u nás doma v domnění, že ten její je v práci, takže lepší servis bude mít u nás doma. ale ona nechtěla a volala mu a on si teda pro ni přijel,protože já řekla, že ji nikam nepovezu, že zůstane u nás doma. a on přišel k nám domů, kouknul na ni, jak se balí, že pojede a hned začal, že ať si nemyslí, že vařit nebude, že celý den nejedl. A ona jak pipka, že si trochu odpočinula a že teda něco udělá. Já chvíli přemýšlela, jestli dobře chápu situaci a tak jsem se jen tak mezi řečí zeptala, jak bylo v práci. A dozvěděla se, že měl celý den volno a pro ni zajet se mu nechtělo, protože to je komplikace a když dojela tam, tak dojede zpátky, to je přece jasný. Ve mně chytly saze a řekla jsem mu to, co si bude pamatovat myslím dlouho. jenže dcera mi řekla, že to jsou jejich pravidla a že se do toho nemám plést. Tak jsem jí řekla, že nebudu, ale když tohle budu poslouchat u mne doma, tak mlčet fakt nebudu a ať přemýšlí. A pak jsme ji už rok neviděli.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.