| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

hele, konvi, tohle je blbost. ty nemáš tak malé děti, abys kvůli nim musela páchat tyhle kombinace. batole je náročnější na cestování, ale zase ti starší děti s nimi pomůžou. jezdím vlakem s dětmi relativně často, resp projezdili jsme takto prázdniny a plánujeme letos další, a nikdy se mi nestalo, že by na mě někdo blbě koukal. a to mám děti užvaněné, jsou spolu rádi, takže se smějou, hrajou hry apod. ale faktem je, že vědí, když mají zmlknout, že to udělají. a taky nemám batole.
měla jsi blbý den, ten mladík asi taky měl blbý den. to se stane. nedávno jsem musela něco zařídit ve městě přes půl republiky, jen na otočku, musela jsem podepsat jeden papír a ženská nebyla ochotná mi to poslat poštou. zařídila jsem si dovolenou v práci, složitě zařídila logistiku dětí, je to akce na celý den, doslova. dojela jsem, a oni měli havárku a mimořádně měli zavřeno. ženská věděla, že přijedu, mohla napsat, neudělala. a to jsem skoro brečela, zoufalstvím, měla jsem namále. někdy se holt zadaří.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.