| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pro mě těžko pochopitelné, že by snad rodiče nepochopili že:

1) dítě může zemřít kvůli deseti minutám čekání- Jak psala Liv-může vykrvácet
2) může zemřít někdo jiný někde jinde, protože se čekalo na rodiče. Vrtulník není na čekání, ale na zachraňování životů. Kdo by si tohle vzal na krk ?
3) vrtulník není taxislužba a nemusí mít další místo k sezení
4) zdravotníci mezitím aktivují traumaplán v nemocnici, čeká se na sále na dítě, čekat na rodiče by bylo blokování personálu. Volá se anesteziolog atd.atd.

Zažila jsem své vlastní dítě v šokovém stavu po nehodě na kole s vykloubenou rukou, přijela sanitka, která již neměla místo k sezení pro rodiče. Dítě bylo malé (4 roky) a zdravotnice přesto trvala na tom, že si sednu k dítěti na připoutané místo a ona sama riskovala život nepřipoutaná. Strašná situace, nabízela jsem jí, že se vyměníme a já budu nepřipoutaná. Kdyby mě však odmítla vzít do sanitky, pochopila bych to, její život mi nebyl lhostejný. Dodneška jí v duchu děkuju. Jenže byla jsem na místě, rozhodně by na mě nikdo nečekal. Vždyť nebylo jasné, za jak dlouho rodiče přijedou. Mohlo to být cokoliv od deseti minut po hodinu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.