Přidat odpověď
Kudlo - ale tohle učitel může. U dcery to při přechodu na jinou školu udělala schválně učitelka dceři - bylo před vysvědčením a nová škola chtěla hodnocení všech předmětů. Dcera premiantka měla v hodnocení kupř. za 4 z matematiky - ukázala mi to ředitelka z nové školy. A další perly. Tak jsem vlítla do původní školy a začala u matikářky - ale to není možný, paní jentaková, koukněte, napsala jsem jedna a do poznámek, že čistá jedna to není. Tak jsem vletěla na třídní, že vím, že změnila známky a ona že toho má moc a že se asi spletla. Ředitel mi řekl, že takový kraviny řešit nebude.
Takže na nový škole si prohlídli sešity, co dcera měla, prozkoušeli jí a pak že nemohou tak výrazně změnit hodnocení - takže to pololetí bylo jediné, kdy neměla vyznamenání - pomalu samý dvojky.
A syn se před přechodem na novou školu taky náhle zhoršil - jedničkář. Tam to udělala jedna konkrétní učka s cílem ho vydeptat - nakonec se mu bála dát trojku, protože jsem jí řekla, že jestli se to stane, tak něco zažije - syn tehdy řekl, že před komisi půjde, aby to tý krávě neprošlo. Dala mu z obou předmětů dvojku a syn řekl, že na babu kašle, že se ze dvou dvojek nepodělá.
Předchozí